Serveer dé verse ijstheebeleving met Pure Leaf

Pure Leaf is een heerlijke dorstlesser met de verfrissende smaak van echte thee. Perfect om u mee te onderscheiden! De ijsthee wordt getrokken van echte theeblaadjes, zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen of conserveermiddelen. Pure Leaf smaakt hierdoor net zo lekker als een huisgemaakte ijsthee, zonder dat u deze zelf hoeft te bereiden. Pure Leaf is laag in calorieën.

 

Perfect Serve

Pure Leaf onderscheidt zich onder andere door de perfect serve presentatie. Unieke vierkante glazen in combinatie met ijs, een schijfje citroen of een takje verse munt zorgen voor de perfecte ijstheebeleving. Met de Pure Leaf glazen serveert u echt iets anders, een unieke eye-catcher op het terras.

Assortiment

Pure Leaf is er in drie smaken Lemon, Mint en Peach in PET-?esjes van 500 milliliter.

Duurzame thee

Pure Leaf heeft het Rainforest Alliance Certi?ed keurmerk. Dit erkende keurmerk geeft aan dat de thee afkomstig is van plantages waar wordt gewerkt volgens duidelijk vastgestelde criteria op het gebied van een optimale bescherming van het milieu, goede arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden voor de theeplukkers, en een goede leefomgeving voor hun families. 

Waarom Pure Leaf?

  • Onderscheidend & on trend
  • Unieke presentatie: Perfect Serve
  • Gemak: Home made, made easy
  • Upselling met premium drankje
  • Laag in calorieën

Ontdek Pure Leaf